Danfoss Learning om vattenburen golvvärme

 • eLessons om vattenburen golvvärme

  Klicka nedan för att se vår katalog med tillgängliga eLessons. 

  Skapa ett användarkonto för att logga in och få tillgång till vår onlinebaserade utbildningsplattform. 

  Det är kostnadsfritt att skapa ett användarkonto, och när du väl har gjort det kan du ta del av så många eLessons du vill.

 • Introduktion till golvvärme

  Målgrupp: VVS-installatörer, grossister, samarbetspartners.

  Oavsett om du väljer att installera elektrisk eller vattenburengolvvärme finns det punkter som du behöver tänka på. Syftet med den här webbaserade lektionen är att du ska få enöverblick över alla faktorer som spelar in: Vilka faktorerpåverkar valet av golvvärmelösning? Hur uppnår du rättkomfort med hjälp av golvvärme? Vilka grundläggande stegbör gås igenom när man utformar ett nytt system? Myter omgolvvärme. I slutet av den här webblektionen tar vi uppnågra exempel på både osanningar och fakta och du kanäven göra ett test för att kontrollera dina kunskaper.

  Öppna
  Användningsområden för SpeedUp

  Målgrupp: Installatörer, grossister, systemleverantörer, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Lättgolvvärmesystemet SpeedUp passar för nybyggnation, renovering och tillbyggnad. DennaeLesson ger en översikt över de faktorer man behöver ta med i beräkningen när SpeedUp används för olika tillämpningar. Om du inte vet något om SpeedUp ännukan du få en introduktion till systemet i denna eLesson ”Installation av lättviktsgolvvärmesystemet SpeedUp”.

  Öppna
  Funktioner och fördelar med CF2+

  Målgrupp: Personer som arbetar med CF2+-systemet.

  I denna eLesson får lära dig om CF2+-systemets olika funktioner och de fördelar det innebär för kunder och installatörer.

  Öppna
  Arbeta effektivt med trådlösa system - Danfoss Link™, DEVIlink & Thermia Link

  Målgrupp: Personer som arbetar med trådlös kommunikation och installation av trådlösa system.

  Här får du en introduktion till principerna för trådlös kommunikation och installation av trådlösa system. Dukommer även att få lära dig hur du framgångsrikt arbetar med trådlösa system med hjälp av en Danfoss Link-enhet.

  Öppna
  Installation av lättviktsgolvvärmesystemet SpeedUp

  Målgrupp: Installatörer, konsulter, grossister, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Vilka är fördelarna med ett lättviktsgolvvärmesystem som SpeedUp och hur installeras det? Här får du en eLesson med en introduktion till komponenterna i lättviktsgolvvärmesystemet SpeedUp. Du får veta hur det fungerar och hur systemet installeras, steg för steg. 

  Öppna
  SpeedUp med Strongboard för kakel och klinker

  Målgrupp: Installatörer, grossister, systemleverantörer, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Lär dig mer om hur du lägger kakel och klinker på lätta golvvärmesystem i denna eLesson som ger dig en introduktion till Strongboard TL, Danfoss lösning för det tryckbärande lager som krävs för att lägga klinker ovanpå lättviktsgolvvärmesystemet SpeedUp. Förutom att du får veta vilka fördelar Strongboard-lösningen har att erbjuda, får du också följa en installation av klinker på SpeedUp med Strongboard, steg för steg. 

  Öppna

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet