Danfoss Learning om radiatortermostater

 • eLessons om radiatortermostater

  Klicka nedan för att se vår katalog med tillgängliga eLessons. 

  Skapa ett användarkonto för att logga in och få tillgång till vår onlinebaserade utbildningsplattform. 

  Det är kostnadsfritt att skapa ett användarkonto, och när du väl har gjort det kan du ta del av så många eLessons du vill.

 • Introduktion till radiatortermostater

  Målgrupp: Installatörer, grossister, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Denna eLesson ger dig en introduktion till hur radiatortermostater fungerar och vilka energibesparingar som går att uppnå genom att använda Danfoss termostater. Du får dessutom en överblick på Danfoss sortiment av radiatortermostater och vilka funktioner de olika modellerna har. 

  Öppna
  Värt att veta om radiatortermostater

  Målgrupp: Installatörer, anställda på bostadsbolag, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  För att informera om och underlätta arbetet med att spara värme, höja komforten och få vattenburna värmesystem att fungera har Danfoss tagit fram ”Värt att veta om radiatortermostater” som förklarar hur radiatortermostater fungerar och hur du på bästa sätt skall använda dem för att uppnå önskat resultat. 

  Öppna
  Värt att veta om rumstemperatur

  Målgrupp: Installatörer, anställda på bostadsbolag, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  För att informera om och underlätta arbetet med att spara värme, höja komforten och få vattenburna värmesystem att fungera har Danfoss tagit ”Värt att veta om rumstemperatur” som förklarar de olika förhållanden som påverkar vår uppfattning av klimat och komfort i ett rum.

  Öppna
  Värt att veta om tilloppstemperatur

  Målgrupp: Installatörer, anställda på fjärvärmeverk och bostadsbolag, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  För att informera om och underlätta arbetet med att spara värme, höja komforten och få vattenburna värmesystem att fungera har Danfoss tagit fram en serie skrifter, ”Värt att veta om…”, som behandlar de aktuella områdena. Den här skriften heter ”Värt att veta om tilloppstemperatur” och förklarar tilloppstemperaturens betydelse för och inverkan på värmesystemets funktion. 

  Öppna
  Optimal 2: Problemfri injustering av radiatorer

  Målgrupp: VVS-installatörer, fastighetsägare, VVS-konsulter.

  Problemfri injustering 80/60 av befintliga tvårörssystem kräver smarta metoder. I denna eLesson presenterasOptimal 2, ett enkelt sätt att injustera radiatorer i befintliga system.

  Öppna
  Arbeta effektivt med trådlösa system - Danfoss Link™, DEVIlink & Thermia Link

  Målgrupp: Personer som arbetar med trådlös kommunikation och installation av trådlösa system.

  Här får du en introduktion till principerna för trådlös kommunikation och installation av trådlösa system. Dukommer även att få lära dig hur du framgångsrikt arbetar med trådlösa system med hjälp av en Danfoss Link-enhet.

  Öppna
  Introduktion till programmerbara termostater

  Målgrupp: Installatörer, grossister, systemleverantörer, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Vad är en programmerbar termostat? Hur används den? Denna eLesson ger dig en introduktion till Danfoss sortiment med programmerbara rumstermostater, hur de används i olika tillämpningar och hur de installeras. 

  Öppna
  Värt att veta om om tryck och flöde

  Målgrupp: Installatörer, anställda på bostadsbolag, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  För att informera och underlätta arbetet med att spara värme, höja komforten och få vattenburna värmesystem att fungera optimalt har Danfoss tagit fram ”Värt att veta om tryck och flöde”. Här får du förklarat hur flöde och tryck påverkar varandra och hur olika åtgärder som du kan utföra påverkar systemet. 

  Öppna
  Introduktion till living by Danfoss

  Målgrupp: Installatörer, grossister, elever vid teknikutbildningar och motsvarande.

  Produktserien living by Danfoss garanterar optimal värmereglering, komfort och stora energibesparingar. Denna eLesson förklarar tekniken bakom produkternas funktioner och beskriver deras fördelar för både installatörer och slutkonsument. Den innehåller också en genomgång av hur de olika produkterna används och installeras samt tips inför installationen.  

  Öppna

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet