Certifierade injusterare - Sandbäckens rör i Nyköping AB

Optimal 2 är en smidig metod för injustering av 2-rörssystem. Sedan 2014 certifierar Danfoss företag enligt Optimal 2. Målet med metoden är att fastighetsägarna ska känna sig trygga med att välja ett certifierat företag för injustering av sin fastighet.  Den 14 december 2016 certifierades Sandbäckens rör i Nyköping AB.

 

- den 1 januari 2017 Efter

Att byta ventiler och termostater på radiatorer kräver alltid någon form av injustering efter att bytet är gjort. Det kan vara svårt att få fram dokumentation på gamla anläggningar och ibland krävs nya beräkningar av värmesystemet efter att t.ex. fönsterbyte och tilläggsisolering blivit gjort. 

Därför har Danfoss tagit fram Optimal 2, en modell för enkel injustering för Dig som utfört ROT-arbete på värmesystem. Med Optimal2 kan Du därför erbjuda dina kunder ett smart sätt att effektivisera sina värmesystem.

För att kunna bli certifierad ska företaget ha genomgått en utbildning i Optimal 2-metoden samt genomfört ett antal projekt. Dessa projekt är genomförda efter den vägledning som Danfoss upprättat. En slutlig inventering av projekten visar sedan det goda slutresultatet för kunden.  

Flera företag är redan certifierade och fler är på gång att certifieras. Om Ert företag vill jobba med injustering och hjälpa Era kunder att energioptimera sina fastigheter är Ni välkomna att kontakta Danfoss representanter för en utbildning i Optimal 2-metoden.

Företag som hittills blivit certifierade enligt Optimal 2: 

Aquadus VVS AB, Eskilstuna
Bravida, Eksjö
Bravida, Karlskoga
Caverion Sverige AB, Skellefteå
Energianpassning AB, Hallstahammar
Gnosjö Rörledningsaffär, Gnosjö
Jönköpings rörtjänst AB, Jönköping
Jörgens Rör i Uddevalla AB, Uddevalla
Knut Svenssons Rör AB, Huskvarna
Rörteknik Energi i Östersund AB, Östersund
Sandbäckens rör i Nyköping AB, Nyköping
VVS-huset Granbergs rör AB, Arboga
WERMA Värmeteknik AB, Västervik

 

700x350_sandbackensror_certifiering2016

 

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet