Nu kan alla hem ha en uppkopplad och smart uppvärmning

Danfoss Eco_products_newsforweb_738x415 Danfoss lanserar nu den andra generationens Danfoss Eco™. Eco™ är en smart elektronisk radiatortermostat som styrs via Bluetooth. Sedan tidigare finns även Danfoss Link™-systemet i Danfoss produktportfölj. Det är en lösning som passar varje hem och uppvärmningsbehov.

- den 13 juni 2017 Efter Danfoss Heating

Teknikutvecklingen har möjliggjort nya lösningar inom många områden. Till synes vanliga radiatortermostater kan nu styras mycket mer energieffektivt via en app. Eco™ är en av flera smarta energibesparande värmestyrningsmöjligheter i Danfoss produktportfölj.
 
“Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett hus, är smidig uppvärmning värt att överväga, eftersom det inte bara ökar dina energibesparingar utan gör ditt hem mer bekvämt. Med vår fjärrstyrda och utökade smarta värmeportfölj har vi nu en innovativ lösning för varje hem - oavsett storlek, säger Anders Gustavsson, produktchef hos Danfoss Heating Sverige.
 
Våra två Smart Heating-lösningar bygger på samma filosofi: att de är lätta att installera, lätta att förstå och lätta att använda för både installatörer och slutanvändare. De möjliggör även säker kontroll och betydande energibesparingsmöjligheter för fastighetsägaren. 

 

 
Enkel installation och total kontroll
Alla Danfoss Smart Heating-lösningar är gjorda för att säkerställa en enkel övergång från statisk okontrollerad till smart och flexibel uppvärmning. De är lätta att installera och konfigurera med en i förväg inprogrammerad installationsguide. Eco är dessutom kompatibel med de flesta installerade radiatorventiler. När de är installerade kan de kontrolleras och schemaläggas för att passa din vardag med en app.

 

 
Ett bekvämt val
Danfoss-appen gör det enkelt att styra uppvärmningen i ditt hem. Du kan schemalägga din uppvärmning med appen så att ditt hem är bekvämt och varmt när du hemma och i ekonomiläge när du inte är hemma. 

 

 
Spara upp till 30%
Till skillnad från manuella termostater kan smarta termostater möjliggöra energibesparingar på upp till 30%. Att de dessutom känner av öppna fönster och motionerar ditt vattenburna värmesystem på en veckobasis är viktiga bonusfunktioner som du får med energibesparingen.

 

 
Den säkra lösningen
När det kommer till datasäkerhet har Danfoss valt högsta möjliga standard. Danfoss smart heating har samma höga standard på säkerhetsnivån som din bank.
 
Den nya radiatortermostaten Eco™ och andra Smart heating-lösningar kan köpas hos lokala återförsäljare eller hos din installatör.
 
Läs mer och hitta den rätta lösningen på smartheating.danfoss.se

 

 
 
 
 
Danfoss Smart Heating produkter
 
Med den kompletta Danfoss Link™-lösningen eller den stand-alone Danfoss Eco™ radiatortermostaten har Danfoss en Smart Heating-uppvärmningslösning för alla hem.

 

 
Danfoss Link™ – Ett komplett värmestyrningssystem 
Danfoss Link™ är en komplett smart uppvärmningslösning som ger dig fullständig kontroll över din värme hemma. Danfoss Link™ styr radiatorer och golvvärme (elektronisk och vattenburen) - när som helst, var som helst. Systemet kommunicerar via Wi-Fi.
 
Funktioner:
-Centraliserad rumstemperaturkontroll
-Kompatibel med radiatorer och golvvärme (elektronisk och vattenburen)
-Kontroll via Danfoss Link ™ appen - när som helst, var som helst
-Enkel Wi-Fi-integration
-Lätt att använda färgpekskärm av Danfoss Link ™ Central Controller 

 

 
Danfoss Eco™ – Det enkla sättet till energieffektiv och smart radiatorvärme
Danfoss Eco™ ger dig kontroll över dina radiatorer i en och samma app och är den perfekta fristående lösningen om du bor i en lägenhet eller ett hus. Danfoss Eco™ är inte kompatibel med Danfoss Link™-systemet. Danfoss Eco™ är uppkopplad via Bluetooth.
 
Funktioner:
-Kontroll och styrning av alla radiatorer i ditt hem när du är hemma
-Enkel kontroll över varje radiator via appen på din smartphone med Bluetooth™ -teknik
-Bluetooth™ -termostatprogrammering inom 10 m
-Enkel och snabb installation
-Låg ljudnivå <30dB
-Enkel manövrering via app eller med vridhjulslösning på traditionellt vis.

 

 
 
 
För mer information:
Anders Gustavsson, produktchef, Danfoss Heating Segment, Sverige, 013-25 85 86
Henrik R Larsson, marknadschef, Danfoss Heating Segment, Sverige, 013-25 85 05

 

 

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet